Symphony Analytics

GTech Symphony Analytics
Kapsamlı Raporlarla Stratejik İçgörüleri Anında Elde Edin

Symphony Analytics, GTech'in Bankacılık ve Finansal Teknolojiler alanındaki uzmanlığını temel alarak geliştirilmiş olan analitik raporlama ve karlılık sistemidir. Symphony Banking sistemi ile entegre çalışmakla birlikte herhangi bir bankacılık sistemine de entegre edilerek çalışabilir. Bu platform, karmaşık finansal verileri anlamak ve optimize etmek için özel olarak geliştirilmiş bir altyapı sunmaktadır. Konu alanı bazında hazırlanmış kontrol panelleri (dashboard) üzerinde geniş bir metrik seti ile dağılım grafikleri ve trend grafikleri gibi görsel analiz araçlarını içermektedir.

Demo Talep Edin

Symphony Analytics'in kullanıcılar için sağladığı faydalar arasında, anlamlı finansal metriklere hızlı erişim, iş süreçlerini optimize etme, operasyonel maliyetleri düşürme ve kurumsal karlılığı ölçme bulunmaktadır. Bu çözüm, bankacılık ve finans sektöründeki kurumların veri yönetimi ihtiyaçlarına etkili bir çözüm sunmayı amaçlamaktadır.

  • Özel Yönetim Paneli

    Özel  yönetim paneli yöneticilerin istedikleri raporlara ve metriklere erişmelerini sağlayarak kurumlara değerli içgörüler sunar.

    Bu sayede, kurumlar bir sonraki adımlarını planlamadan önce gerekli bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilirler. Mevduat, krediler, kredi ödemeleri, teminat mektupları, döviz alım satım, müşteri ve limit gibi çeşitli bankacılık verileri ve grafikleri bu platformda bulunmaktadır.

  • Dört Katmanlı Mimari

    Symphony Analytics dört katmanlı bir mimariye sahiptir. Sistem, ODS (Operasyonel Veri Deposu), DWH (Veri Ambarı), DM (Datamart) ve rapor katmanlarından oluşmaktadır. Bu mimari, veri yönetimini etkili bir şekilde organize ederken kullanıcı dostu bir deneyim sunmaktadır. 

Neden Symphony Analytics?

Müşteri Odaklılık

Bankaların müşteri davranışlarını, tercihlerini ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamalarını sağlar. Bu sayede, müşterilere kişiselleştirilmiş hizmetler sunularak müşteri memnuniyeti artışı sağlanır.

Risk Yönetimi

Bankaların riskleri değerlendirmesine ve yönetmesine yardımcı olur. Kredi, limit ve teminat raporları sayesinde özellikle kredi riskinin daha iyi analiz edilmesi sağlanır.

Operasyonel Verimlilik

Bankaların operasyonel süreçlerini analiz ederek uzayan süreçleri tespit edip optimize etmelerine yardımcı olur.

Karar Alma Süreçlerini Güçlendirme

Bankalara sunduğu veriye dayalı analizler sayesinde bankanın iç dünyasının daha net izlenebilmesini sağlayarak, karar alma süreçlerini güçlendirir.

Ürün ve Hizmet Geliştirme

Bankaların sunduğu hizmetleri analitik boyutta takip edebilmelerini sağlayarak yeni ürün ve hizmet geliştirilmesinin önünü açar.

Symphony Analytics Konu Alanları

DM katmanında veri setleri üzerinden raporlar üretilmesini sağlayan Symphony Analytics bankanın sisteminde bulunan ve veri ambarına aktarılan her türlü veri için çok farklı içerikte ve güçlü raporlar üretebilmektedir.

Şimdi

İletişim Kur

    Ad Soyad*
    Telefon Numarası*
    Mail Adresi*
    Kurum*